Kontakta oss
0708 693331 (Robert)
0709 317797 (Jerker)
Postadress
Azote AB
Box 6229
102 34 Stockholm
Besöksadress
Sveavägen 131
113 46 Stockholm

Om Azote

Azote grundades för femton år sedan av Jerker och Robert under en resa i Västafrika. Från början var Azote enbart en bildbyrå inriktad på hållbarhetsfrågor, men växte snabbt till att omfatta visuell kommunikation i alla former. Jerker som har doktorerat i ekologi och har ett gott öga för formgivning leder det kreativa arbetet. Robert, specialist på media och kommunikation, ansvarar för strategiska uppdrag. Marie är ett under av organisation och håller koll på våra digitala produktioner. Tillsammans med alla härliga människor vi arbetar med har vi aldrig tråkigt när vi är på kontoret.

En kommunikationsbyrå som förstår ämnet

Vår vetenskapliga förståelse är en viktig framgångsfaktor för oss och uppskattas av våra kunder som många bedriver forskning eller arbetar praktiskt med miljö och hållbarhetsfrågor. Vi kan snabbt sätta oss in i olika områden och kan tidigt i projektet komma med relevant input. Det sparar tid och gör vårt arbete effektivt.

“Med tiden har många av våra kunder blivit bekväma med att kontakta oss redan på ett tidigt stadium, innan de själva har skaffat sig en klar bild av vad de behöver. Det är ett förtroende vi är mycket tacksamma för, och noga med att vårda.”

Jerker Lokrantz,
Creative Director, Doktor i naturresurshushållning

Bland våra kunder finns flera av Sverige och världens ledande universitet och högskolor, samt myndigheter, innovativa företag och organisationer som arbetar med hållbarhet.

Hållbart företagande för ett hållbart samhälle

Vi lever i en värld med begränsade resurser. Samtidigt ökar jordens befolkning och våra krav på planetens resurser stiger. Vi på Azote är medvetna om utmaningarna. Ansvarsfullt företagande står därför i centrum för våra etiska principer och avspeglar hur vi bedriver vår verksamhet. Att arbeta på ett miljömässigt hållbart sätt är en förutsättning för att bedriva ett ansvarsfullt företagande i en föränderlig värld. Som ett led i detta har vi infört ett processbaserat miljöledningssystem för miljö baserat på kraven i ISO 14001:2015.

Kom gärna förbi och hälsa på när vi är på kontoret så kan vi berätta mer om hur vi jobbar och visa våra pågående projekt, eller skicka ett mail så hör vi av oss.

Vårt team

Thumbnail [100%x225]
Robert Kautsky
Kommunikationsstrateg

070-869 33 31

[email protected]

Thumbnail [100%x225]
Marie Sparréus
Digital projektledare

070-693 93 11

[email protected]

Thumbnail [100%x225]
Jerker Lokrantz
Creative Director

070-931 77 97

[email protected]

Thumbnail [100%x225]
Bárbara Carreño
Hållbar affärsutvecklare

[email protected]

Thumbnail [100%x225]
Elsa Wikander
Illustratör

[email protected]azote.se