Kommunikation för en grönare värld

Vi motiveras av att sprida viktiga budskap och bidra till positiv förändring för hållbarhet. I mer än 10 år har vi haft förmånen att arbeta med svenska och internationella universitet och organisationer, myndigheter och innovativa företag för att skapa engagerande och träffsäker kommunikation. Tillsammans gör vi världen lite grönare.

Azote

Azote arbetar både strategiskt och praktiskt med kommunikation. Vi är en liten kärna, med ett stort nätverk. Den gröna tråden i allt vi gör är vår kunskap om de frågor vi kommunicerar. Det är en stor fördel för våra kunder då vi snabbt förstår utmaningarna och så vi kan lösa uppgiften på ett effektivt och meningsfullt sätt.

Azotes gör uppdrag inom strategi, grafisk design, och digital produktion. Och så har vi ett ess i rockärmen. Vår egen bildbank, som fylls på dagligen med nya bilder från fler än 200 fotografer. Den är verkligen en grön guldgruva med bilder av miljö- och hållbarhetsfrågor som dessutom sparar våra kunder (och oss själva) mycket tid i jakten på bra bilder

Vill du också ta del av bilderna? Så här gör du.

Strategi

Förvånansvärt ofta kan våra kunder beskriva vad de vill ha hjälp att göra, men inte ge ett tydligt svar på varför just det här är rätt sätt att nå ett visst mål. Det är bland annat sånt vi är med och reder ut. Slå en signal så berättar vi mer, och ser hur vi kan hjälpa er med era strategiska kommunikationsfrågor.

Grafisk design

Azotes formgivare är experter på alla former av visuell kommunikation, från idé till utförande. Vanliga uppdrag är grafiska profiler, logotyper, hemsidor, böcker, vetenskapliga rapporter, presentationer och illustrationer.

Vi har lång erfarenhet av att utveckla gröna kommunikationskoncept och med vår breda vetenskaplig kompetens skapar vi resultat med relevant innehåll, förpackat i en tydlig och engagerande design.

Digital produktion

Genom Azotes stora nätverk av specialister kan vi snabbt leverera alla digitala produkter, från film och animationer till interaktivt innehåll. Vi har skickliga fotografer, redigerare, copywriters och projektledare redo att ta sig an alla typer av uppdrag.

Vår roll varierar från projekt till projekt, men gemensamt är mervärdet vi tillför genom vår kunskap, både om visuell kommunikation och digitalt, och om de frågor vi kommunicerar. Det gör att det brukar vara väldigt lätt för oss att samarbeta med våra kunder.

Azotes gröna bildbank

Vår bildbank innehåller ett par hundra tusen bilder från hela världen. Det är ett unikt arkiv med bilder av allt från aktuella miljö- och samhällsfrågor, till ovanliga och uppseendeväckande växt- och djurarter, som fylls på dagligen med nya bilder från fler än 200 fotografer.

Azotes bilder håller hög kvalité och kommer med mycket information om t ex var och när de är tagna, vilka arter som finns i bilden och deras roll i det lokala ekosystemet, artnamn på latin, bildtexter färdiga att använda, och mycket mer, tack vare att många av våra fotografer själva är forskare och experter inom sitt ämnesområde. När du vill ha hjälp att hitta en viss bild hoppas vi att du hör av dig till oss. Vi hjälper gärna till och det kostar självklart inget.

Vill du också ta del av bilderna? Så här gör du.